ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

What We Do Best

Πρόβες | Επαγγελματικές Ηχογραφήσεις | Mixing – Mastering | Pre & Post ProductionMusic Production | Music Composition | Dj Booth

recording
Recording
25€
ώρα
engineering
Engineering
10-15€
ώρα
Recording/Mixing/Mastering
Recording/Mixing/Mastering
150€
τραγούδι
mixing
Mixing
40€
ώρα
song production
Song Production
Arranging, sessionplaying, producing
1000€
τραγούδι
Exclusive Beats
Exclusive Beats
700€
beat
mastering
Mastering
40€
τραγούδι
song writing & production
Song Writting & Production
2000€
τραγούδι
Voice Overs, ADR & Looping
Voice Overs, ADR & Looping
25€
ώρα

Κλέισε το Session Σου

Επίλεξε κάποια από τις υπηρεσίες μας και δούλεψε μαζί μας πάνω στο μουσικό ή ηχητικό σου έργο.Όλα αυτόνομα και με τις απαραίτητες ακουστικές προδιαγραφές!

1 ώρα 1 ώρα   | 45.00€ κράτηση
2 ώρες 2 ώρες | 90.00 κράτηση
4 ώρες 4 ώρες | 180.00 κράτηση
6 ώρες 6 ώρες | 270.00 κράτηση
8 ώρες 8 ώρες | 360.00 κράτηση
10 ώρες 10 ώρες | 450.00 κράτηση

Θέλεις Να Ηχογραφήσεις το Δικό σου Hit ?

Τα Major Studios απογειώνουν τον ήχο σου!

698 7996469

Μπορούμε Επίσης...

Ηχογράφηση

Η ηχογράφηση στα Major Studios είναι μια εμπειρία που ξεκινά από την είσοδο του μουσικού στο χώρο μας. Η αίθουσα μας είναι ειδικά μελετημένη και διαμορφωμένη, ώστε η ηχογραφηση να μην είναι μια απλή διεκπεραίωση, αλλά μια ουσιαστική επαφή του μουσικού με το πάθος του.

Από τον φωτισμό, μέχρι τη διακόσμηση, από τον άρτιο εξοπλισμό μέχρι την υψηλού επιπέδου διάταξη για το βέλτιστο ηχητικό αποτέλεσμα, όλα συμβάλλουν ώστε οι ώρες μέσα στην αίθουσα να είναι παραγωγικές, δημιουργικές, μοναδικές!

Σύνθεση & Ενορχήστρωση

Στα Major Studios αναλαμβάνουμε την παραγωγή του τραγουδιού σας από την αρχή εώς το τέλος του. Η φαντασία στην μουσική δεν έχει όρια και στυλ. Μπορούμε να αφήσουμε την φαντασία να μας εμπνεύσει ή να επιλέξετε εσείς το μουσικό στυλ το οποίο επιθυμείτε.

Εξειδικευόμαστε στο να μετατρέπουμε ιδέες σε μουσική, παράγοντας βάσεις κομματιών, ενορχηστρώνοντάς τα, ηχογραφώντας φυσικά όργανα ή προγραμματίζοντας midi κατά παραγγελία, φωνή και μελωδικές γραμμές καθώς και οποιοδήποτε είδος ηχητικού σχεδιασμού ή effect χρειάζεσαι.

H ομάδα μας αποτελείται από Καλλιτέχνες, στιχουργούς, ενορχηστρωτές, παραγωγούς, Djs, συνθέτες – μουσικούς και ηχολήπτες που θα δώσουν ζωή στην ιδέα σας με τον καλύτερο τρόπο μετατρέποντας το στην επόμενη πιθανή επιτυχία του ραδιοφώνου. Προσφέρουμε λύσεις για οποιοδήποτε μουσικό έργο από την αρχική ιδέα έως την τελική – μιξαρισμένη παραγωγή που απαιτείται.

Video Clips

Η ενασχόλησή μας με τη φωτογραφία και την κινηματογράφιση ξεκίνησε από την αγάπη μας για την τέχνη, σε καθε της μορφή και έκφραση. Σεβόμενοι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για σας, προσπαθούμε, να το αποτυπώσουμε με έναν μοναδικό τρόπο και να το μετατρέψουμε σε έργο τέχνης.

Παραγωγή Τραγουδιών

Στα Major Studios αναλαμβάνουμε την παραγωγή του τραγουδιού σου από την αρχή εώς το τέλος του. Η φαντασία στην μουσική δεν έχει όρια και στυλ. Μπορούμε να αφήσουμε την φαντασία να μας εμπνεύσει ή να επιλέξεις εσύ το μουσικό στυλ το οποίο επιθυμείς.

Επαγγελματίες μουσικοί, παραγωγοί και ηχολήπτες θα του δώσουν ζωή με τον καλύτερο τρόπο μετατρέποντας πιθανά στο επόμενο μεγάλο hit…

Παραγωγή Διαφημιστικών Σπότ

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την παραγωγή διαφημιστικών σπότ με μουσική και χωρίς την απαίτηση πνευματικών δικαιωμάτων… Έμπειροι κειμενογράφοι γράφουν εύγλωττα και δυναμικά κείμενα, τα οποία ανταποκρίνονται στη σύγχρονη διαφήμιση αλλά και αποτυπώνονται με ευκολία στον ακροατή. Απο την κλασσική μουσική, το retro swing ως το hiphop και το heavy metal, οι ορίζοντες στην φαντασία, το γούστο και τη μουσική, δεν τελειώνουν ποτέ. Έτσι και στην επιλογή της καταλληλότερης μουσικής επένδυσης για ένα διαφημιστικό spot. Είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτήν την επιλογή αλλά και να την δημιουργήσουμε για ένα ξεχωριστό διαφημιστικό project. Η εκφώνηση αποτελεί ένα απο τα βασικότερα εργαλεία στην σύγχρονη διαφήμιση. Διακρίνοντας τις ανάγκες του εκάστοτε ενημερωτικού ή σεναριακού χαρακτήρα διαφημιστικού project, ο κατάλληλος εκφωνητής είναι αυτός οπού θα αποδώσει το επιθυμητό ύφος και θα δώσει τον τελικό χαρακτήρα στο προϊόν εκτοξεύοντας έτσι την απήχηση στο κοινό.

Διαφημιστικές Υπηρεσίες

Digital Marketing & Advertising
Διαφημίσου αποτελεσματικά στο ίντερνετ μαζί μας. Βρίσκουμε ιδέες, νέα concept, ανακαλύπτουμε τάσεις και εκμεταλλευόμαστε τις νέες τεχνολογίες. 360° ολιστική διαφήμιση με έξυπνες καμπάνιες για τους συνεργάτες μας.

Μίξη – Mastering

Τα Major Studios σoυ παρέχουν υψηλών απαιτήσεων υπηρεσίες ηχογράφησης και επεξεργασίας ήχου. Το ακουστικά ισορροπημένο Control Room, η πολυετής πείρα και ο επαγγελματικός εξοπλισμός που διαθέτουμε αποτελούν τα καταλληλότερα εφόδια για να πραγματοποιηθεί σωστή μείξη (mixing), καθώς και άλλες απαραίτητες για την παραγωγή διεργασίες.

H επεξεργασία ηχογραφήσεων (editing), η εξισορρόπηση συχνοτήτων (equalization), η προσθήκη των εφέ (effects processing), καθώς και το τελικό mastering. Τα Major Studios σου παρέχουν τον απόλυτο ήχο στην σημαντική αυτή διαδικασία του Mastering.

Dj Booth

Στα Major Studios η μουσική είναι η βάση και ο σεβασμός στη δημιουργία αυτοσκοπός. Μέσα από την λειτουργία μας, πειραματιστήκαμε, μελετήσαμε και σας παραδίδουμε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της ποιοτικής ηχογράφησης και εξάσκησης.

Στόχος μας είναι οι Dj’s / μουσικοί παραγωγοί να απολαμβάνουν τη μουσική τους και να μπορούν να δημιουργήσουν απερίσπαστοι σε ένα άνετο περιβάλλον, ενώ το προσωπικό μας είναι πάντα εκεί για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

Τεχνική Υποστήριξη Συναυλιών

Η Vibration.gr αναλαμβάνει την πλήρη τεχνική υποστήριξη, για την ηχητική κάλυψη συναυλιών (P.A & Monitoring). Διαθέτουμε και παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις ανάγκες μουσικών σχημάτων σε μικρούς και μεσαίους χώρους όπως cafe, clubs, σχολεία, περίπτερα εκθέσεων […], όπως και κοινωνικών εκδηλώσεων με DJ (party, γιορτές συλλόγων, εγκαίνια, επιδείξεις μόδας κτλ). Επίσης παρέχεται πλήρης ηχητική και φωτιστική κάλυψη φεστιβάλ, εταιρικών events, καθώς και κοινωνικών εκδηλώσεων (δεξιώσεις γάμων, αρραβώνων, επετείων κοκ.).