ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

”To Us Music Is An Art Of Listening…”

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημιουργικούς αλλά και νέους ανερχόμενους επαγγελματίες στο χώρο της μουσικής και των events!

Με έμφαση στην παραγωγή και επεξεργασία του ήχου τα Major Studios έχουν αναλάβει και εκτελέσει απαιτητικά έργα για λογαριασμό ιδιωτών και εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Μέσα από την λειτουργία μας, πειραματιστήκαμε, μελετήσαμε και σας παραδίδουμε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της ποιοτικής ηχογράφησης και εξάσκησης.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι οι καλλιτέχνες και οι Dj’s / μουσικοί παραγωγοί να απολαμβάνουν τη μουσική τους και να μπορούν να δημιουργήσουν απερίσπαστοι σε ένα άνετο περιβάλλον. Δίπλα τους το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που είναι πάντα εκεί πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  • Αγάπη για την μουσική
  • Ικανοποίηση των επιθυμιών του καλλιτέχνη
  • Σκληρή δουλειά
  • Υπομονή – Επιμονή – Συνέπεια

Θέλεις Να Ηχογραφήσεις το Δικό σου Hit ?

Στα Major Studios η μουσική είναι η βάση και ο σεβασμός στη δημιουργία αυτοσκοπός.

698 7996469

Our Team

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημιουργούς αλλά και νέους ανερχόμενους επαγγελματίες στο χώρο της μουσικής. Με έμφαση στην παραγωγή και επεξεργασία του ήχου τα Major Studios έχουν αναλάβει και εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία απαιτητικά έργα για λογαριασμό ιδιωτών και εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.